Egy új időszámítás kezdete!

Munkavállalóknak

First Job Kft!- Egy új időszámítás kezdete!
First Job- Első munka, első a munkában, légy Te is első a számunkra és mi is Neked az első!

A First Job Kft. csapata azért dolgozik, hogy olyan megrendelőket, álláslehetőségeket nyújtson a hozzánk jelentkezőknek, amelyek stabilak, hosszú távúak és karrier lehetőséget nyújtanak.

Letölthető dokumentumok

Partnereinket gondosan választjuk ki, ezért azok  olyan közép-,  multinacionális-,  vagy állami vállalatok, melyek az ekvivalenciát, magyar jogszabályokat, egyenlő bánásmódot betartják és a munkavállalókat partnerként kezelik.  Magunk is tanácsadói, emberséges hozzáállást biztosítunk, segítünk leendő munkavállalóinknak megfelelő döntést hozni a  hozzá illő munkahely kiválasztásánál, megtalálásánál.

Stabil, bejelentett, korrekt, hosszú távú munkáért cserébe becsületes munkát, szorgalmat, megfelelő hozzáállást várunk el csupán, melyet meghálálunk partnereinknél bónuszokkal, jutalmakkal, továbbképzésekkel és karrier lehetőségekkel. Munkavállalóink jelentős része, kb.  45-56%-a  már 1 éven belül  magasabb pozícióba kerül belépéséhez képest!  Nevünkhöz méltóan nem csak tapasztalat, de pályakezdő munkavállalókat is várunk.

Munkavállalóink mondták